Dos milions de cerques a Google per minut

by Eduard Batlle Rispau on 2 setembre 2013

Una dada més de la Revolució Digital que afrontem en aquest inici de segle per raonar el moment actual. Espectacular! Som tot just al començament del Big Data i del que això ens suposarà, amb la gran influència de la telefonia mòbil i les xarxes socials. La gran xifra és aquesta:

  • El 90% de les dades en el món avui s’han creat en els últims dos anys.

Però també hi ha altres xifres espectaculars (la notícia a la BBC), que ja ens condicionen en les nostres relacions del dia a dia -sobretot, comercials, empresarials- per exemplificar en quin moment històric estem i com transformarà la nostra vida qüotidiana. Persones més líquides, ciutats més intel·ligents (smarts) i màquines més connectades.

Música | Hoe # Nielson & Miss Montreal

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: