El sempre inspirador Josep Pitu Roca

by Eduard Batlle Rispau on 20 Novembre 2019

Josep Pitu Roca La Factoria FACTS

Com sempre Josep Pitu Roca una oratòria brillant. Ho va demostrar el 19 de novembre a l’acte organitzat per La Factoria, els FACTS en un esmorzar-col·loqui, a la seu de Bulthaup Girona. Una evidència més per comprovar perquè el Celler és un dels grans referents mundials de la cuina i com s’ha transformat en una empresa d’èxit i amb més de cent treballadors.

Va posar en valor que l’èxit es basa en la generositat, exigència i perseverança… Una visió innovadora de primer nivell on impera el treball en l’equip, la confiança i les ganes d’aprendre i, sempre, amb la constant de ser sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’ADN de Pitu Roca resumit en uns items: Relat, gratitud, discurs, visió, negoci, compromís, valors, aprenentatge, equip, família, lideratge, innovació, formació, la Masia, la mare Montserrat, generositat, RSC, humilitat, Casa Cacao a partir de primer de 2020…

Em va agradar la frase que va destacar anomenada “La nova revolució sensible” per posar en valor la tendència que marcarà el futur del Celler i l’empresa. Visió, objectius i l’esperit de superació constant per seguir com a referència mundial. Un èxit per Girona i Catalunya i que exposa com tres germans units poden revolucionar la cuina, la manera de fer les coses i ser sensibles amb l’equip, el medi ambient, el malbaratament d’aliments, l’entorn més desafavorit i el compromís amb el territori. I el que el més difícil sempre no és arribar sinó mantenir-se i demostrar una fascinació pel talent, la creativitat, la innovació i el secret de la feina: la gran vocació de servei, el fet de donar de menjar. En el fons, l’essència inculcada per la mare.

Música | Innocent # Aidant Hawken 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: