“No és només el nostre mitjà de vida…

by Eduard Batlle Rispau on 15 Març 2021

… És la nostra manera de viure”. Aquest és l’eslògan del nou anunci d’Estrella Damm dins el concepte Mediterràniament. Quin anunci més oportú! Moltes felicitats als creatius (director creatiuOriol Villar). Bellesa amb significat. Ara tovaca!

Ha estat un any inhumà per a tots nosaltres, de març a març, i ha estat un any cruel per a la restauració. El sector s’ha sacrificat pel col·lectiu, per tots nosaltres, i no ha estat fàcil sobreviure. Un any de sacrificis constants i sense full de ruta, amb l’obligació d’anar-se adaptant als canvis progressivament, reinventar-se o bé tancar.

És molt fàcil escriure, parlar i donar idees però quan veus els protagonistes de referència patir, ja és una altra cosa. La gravetat. Per tant, moltes gràcies pel sacrifici, molta força i ànims per continuar, i una vegada més, com demostra l’anunci d’Estrella gràcies per inspirar-nos, delectar-nos i ser un exemple de com podem ser referents al món pel poder innovador, creatiu i basat en el talent. I, especialment, units i posant en valor la nostra essència: el Mediterrani que tant ens uneix. Admirable!

Música | Whenever God Shines His Light # Van Morrison

{ 8 comments… read them below or add one }

Coreygop Abril 13, 2021 a les 22:15 pm

how to write an expository essay ppt best custom essay writing service how to write essay for scholarship examples

Shirleystich Abril 14, 2021 a les 6:13 am

how to write a poem analysis essay writing the college essay how to write an essay about my family history

GraceJeawn Abril 14, 2021 a les 16:26 pm

[url=https://www.youtube.com/playlist?list=PLhg8g25jepnAf0E78kCDQiNt9M7XGOWAY]??????? ??????? 1xbet ????????? ?????? ?? ??????? ????? ?????? ????? ? ?????? ??????? ?????????? ??????? 2020 – 2021 1????[/url]

MelissaRor Abril 14, 2021 a les 16:56 pm
Beatriseramp Abril 14, 2021 a les 19:51 pm
bcaa innan läggdags Abril 14, 2021 a les 21:59 pm

We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be thankful to you. bcaa innan läggdags consn.gruborwom.com/music/bcaa-innan-laeggdags.php

TrishaHaurf Abril 14, 2021 a les 23:02 pm
cut n dry malmö Abril 15, 2021 a les 0:07 am

Hello, I log on to your blogs regularly. Your humoristic style is witty, keep doing what you’re doing! cut n dry malmö outun.nnutunman.com/map4.php

Leave a Comment

Previous post:

Next post: