Lliçons de Nick Vujicic

by Eduard Batlle Rispau on 12 Desembre 2010

Un vídeo motivador però emocionant. La vida de Nick Vujicic és una superació constant contra un mateix i té una força interior que sembla impensable de poder imaginar. És una llum interior contra la rendició. Transmet sentiments vitals que han de ser aprofitats com a lliçons humanes: valorç, esforç, imaginació i ganes de lluitar. És quan, fins i tot, sobren les paraules.

{ 2 comments… read them below or add one }

Àngel Desembre 13, 2010 a les 9:39 am

Simplement Genial, el que més em va sobtar va ser la imatge que vaig veure al principi d’aquest documental quan fa la presentació d’ell mateix, que es veu en una porteria de futbol, li xuten una pilota, i es queda alla parat sense poder aturar la pilota… exemple de superació total que fins i tot aconsegueix fer ironia sobre si mateix, i el discurs emotiu!

Eduard Batlle Rispau Desembre 15, 2010 a les 8:18 am

Gràcies Àngel per comentar el post. Cert, és emotiu i estimulant la superació d’una persona com ell.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: