L’èxit de l’iPhone dispara el benefici d’Apple

Apple continua sorprenent i confirmant la solidesa de les grans multinacionals del sector TIC. La companyia californiana ha obtingut un nou rècord de beneficis en els comptes trimestrals que ha donat a conèixer i en les quals no només s’esquiven els efectes de la crisi econòmica mundial, sinó que es trenquen les xifres de vendes i beneficis del mateix període del passat any. Així, segons les dades oficials, la facturació de la companyia d’Steve Jobs i Steve Wozniak ha arribat a els 9.870 milions de dòlars, -un 25% més que en el trimestre de 2008- i els beneficis han crescut un 46,5%, fins a arribar als 1.670 milions de dòlars, això són, més de 1.100 milions d’euros al canvi. Una satisfacció per a Jobs, que va tornar a la companyia a principis d’aquest estiu després d’una interrupció de sis mesos en els quals es va sotmetre’s a un trasplantament de fetge, ha valorat que està “encantat” amb els resultats i ha avisat que té més plans de futur per als clients. Un avís que, provinent d’Apple, ja és com una garantia.

Les vendes de l’iPhone i d’ordinadors -sobretot portàtils, amb més de 2,2 milions d’unitats distribuïdes respecte els 787.000 models de sobretaula- continuen sent fonaments d’aquesta espècie d’oasi econòmic que representa la companyia establerta a Cupertino. L’embranzida de l’iPhone, això sí, ha passat factura a les xifres de vendes de l’iPod. De fet, aquest reproductor és l’únic que experimenta una reculada del 8% respecte als resultats del mateix període del passat any. I és probable que encara caiguin més el futur, ja que el nous models de l’iPhone encara tindran més èxit com a iPod. El 4G del vídeo n’és un exemple.

Música / If I Had Eyes # Jack Johnson

PD: Una nova recomanació que sorprèn: Layar per a l”iPhone.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?