El relat de L’ànec dels Pirineus

Va ser molt interessant assistir anit al meridatge que va voler organitzar l’empresa L’Ànec dels Pirineus a La Bodega de Girona. La idea va sorgir de Jordi Àvila i Eduard Batlle, les dues ànimes de l’empresa bescanonina productora de foie. El seu relat, en temps de dificultats empresarials per la crisi, és molt interessant d’escoltar. En plena època de turbulències però també d’oportunitats, intenten progressar a base d’empenta, il·lusió i reptes. A més, la trobada va servir també per presentar plats atrevits amb foie, promoure els vins de la terra i alhora donar suport a Jaume Pujol, el propietari de La Bodega, un establiment molt característic del Barri Vell i que, arran de la polèmica administrativa per tema de llicències, ha rebut el suport incondicional dels seus clients i amics. Una vegada més, l’evidència que aquests nous temps passen per la hibridació, la col·laboració d’empreses i establiments, i promoure les eines 2.0 per divulgar idees, reptes, projectes, marques, persones, conceptes… Temps de saber-se explicar amb un relat i tenir ganes de comunicar-lo.

Una mostra més d’aquest nou hibridament comercial que, de fet la pròpia xarxa fomenta, és l’acord entre Desigual i Le Cirque Desigual.

Música | Stay The Night # James Blunt

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?