Tribut a Clarence Clemons

by Eduard Batlle Rispau on 19 Juny 2011

Als fans, sempre ens quedarà el record de Clarence Clemons. La sensació que ens perdurarà la seva música i el que ens ha deixat amb la contribució del seu saxo a The E Street Band. És el record d’una banda mítica que s’ha convertit en llegendària pel que ha suposat veure aquest mític grup en directe. Molts bons records pels seus concerts a Barcelona i pel poder que tenia aquest grup humà dalt de l’escenari. Hores i hores de concerts, amb moments fascinants, especialment a la part final. Després del primer concert al Palau d’Esports de Montjuïc el 1981, em vaig sentir rendit a aquest grup el 3 d’agost de 1988 al Camp Nou, amb l’estrena del Tunnel of Love. Després, sempre he volgut que m’acompanyés. Per això em costa trobar les paraules per definir tants bons moments després de 22 anys. És un sentiment d’agraïment.Thanks for all Big Man and good luck!

{ 2 comments… read them below or add one }

Àlex Juny 20, 2011 a les 11:34 am

Bonic escrit, et felicito.
També jo, educat amb l’E Street Band i The Boss, li he dedicat un twitter..
I saps què?, també com tu he escollit Blood Brothers…
Els nostres mites generacionals comencen a traspassar…
Àlex

Eduard Batlle Rispau Juny 20, 2011 a les 18:12 pm

Gran Àlex,

Gràcies pel comentari. I més venint de tu. Saps que l’E Street Band sempre ha apropat més la nostra amistat. I que continuï.

Llum, música i bons camins!
Eduard

Leave a Comment

Previous post:

Next post: