Tribut a Clarence Clemons

Als fans, sempre ens quedarà el record de Clarence Clemons. La sensació que ens perdurarà la seva música i el que ens ha deixat amb la contribució del seu saxo a The E Street Band. És el record d’una banda mítica que s’ha convertit en llegendària pel que ha suposat veure aquest mític grup en directe. Molts bons records pels seus concerts a Barcelona i pel poder que tenia aquest grup humà dalt de l’escenari. Hores i hores de concerts, amb moments fascinants, especialment a la part final. Després del primer concert al Palau d’Esports de Montjuïc el 1981, em vaig sentir rendit a aquest grup el 3 d’agost de 1988 al Camp Nou, amb l’estrena del Tunnel of Love. Després, sempre he volgut que m’acompanyés. Per això em costa trobar les paraules per definir tants bons moments després de 22 anys. És un sentiment d’agraïment.Thanks for all Big Man and good luck!

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?