Barça i Telefónica: dues “masies” hibridades

by Eduard Batlle Rispau on 7 Juliol 2011

 

Un acord necessari i innovador el que van signar ahir el FC Barcelona i Telefónica. Com a usuari de canals d’informació al mòbil sempre havia tingut una mala experiència per la manca de connexió que trobava al Camp Nou, especialment a primera graderia. Lenta, imprevisible i gairebé sense cobertura. Però a partir d’ara serà diferent. L’estadi estarà més connectat i facilitarà que els socis i seguidors puguin gaudir de “l’altre partit” que es juga a internet: Blogs, Twitter, Facebook, Instagram, Foursquare… Un exemple a tenir en compte: Twitter va rebre més de 6.000 tuits per segon durant la final de la Champions a Wembley: el Barça va rebre 575.104 mencions i el Manchester, 251.829 del Manchester; i Leo Messi i Wayne Rooney van ser protagonistes de 121.750 i 51.757 tweets, respectivament.

L’espectador cada vegada té més ganes de comunicar les seves sensacions i el Barça serà un club pioner: primer, millorant les connexions del recinte i després, facilitant que el club sigui un banc de proves per a Telefónica I+D, que hem de valorar que tingui la seu a Catalunya. Dues masies hibridades durant tres anys i que són referent mundials esportivament i tecnològicament. Necessitem aquests lideratges en temps de crisi com a bons referents de modernitat de territori.

I l’aliança també servirà per potenciar la ciència en el món de l’esport, un sector que també ha de fer un salt de qualitat quan es vagin incorporant els nous avenços i materials. Ahir mateix, a Cetemmsa, m’explicaven que el proper pas serà una samarreta ideada per als esportistes que, quan passin les revisions mèdiques, ja no caldrà que posin al cos tots els detectors sinó que les dades es transmetran via els nous materials incorporats a la mateixa samarreta.

Música | Rise Up # Yves LaRock

{ 3 comments… read them below or add one }

BrandonVed Març 6, 2021 a les 9:59 am

Invest BITCOIN double your BITCOINs within 12 hours
Before make an investment on double your BITCOIN in 24 hours system, please read about plan features & then select which plan is best for your investment.
Click : https://bitdouble.net

Christajairl Març 23, 2021 a les 15:48 pm

Make Your BITCOIN Double In Just 12 Hours.
The website promises to double your BITCOIN with no human intervention required. Our system is fully automated it only needs 12 hours to double your BITCOINs.
Click to : https://doublebtc.net

Larrymilia Abril 3, 2021 a les 22:22 pm

Make Your Bitcoin Double In Just 12 Hours.
The website promises to double your bitcoin with no human intervention required. Our system is fully automated it only needs 12 hours to double your bitcoins.
Click Here : https://earnx2btc.com

Leave a Comment

Previous post:

Next post: