Museus de referència (VII)

20110805-084639.jpg

Els museus de Londres mereixen una visita obligada. Gairebé qualsevol d’ells, mereix passar-hi com a mínim un matí o una tarda. Gratuïts, de grans dimensions i que fomenten les ajudes dels visitants, col.laboradors i patrocinadors per finançar-se. Ahir, com que plovia a Londres, estaven més plens de l’habitual. “Ja hi estem acostumats”, deia un dels guies. I la gran majoria de la informació, només en anglès.

El Museu de la Ciència és el més interactiu i el més destinat al públic infantil i juvenil. És un dels més grans del món i la part que més em va agradar va ser la destinada a l’espai, amb un IMAX que oferia una pel.lícula en 3D d’astronautes russos que era espectacular. També eren molt reclamades les cabines de sobrevol i els tallers pedagògics.

Pel que fa el Museu d’Història Natural, és inacabable. Amb un gran reclam com és l’exposició dedicada als dinosaures -la més visitada-, que ja li queden pocs dies. Extensa, pedagògica i amb objectes únics. En la mateixa línia hi ha just al davant el Victoria and Albert, un museu d’art i disseny en un edifici victòria magnífic. Les col.leccions orientals són un gran reclam. Com és habitual, un cop dins, res gratuït i botigues i cafeteries que són una temptació, però que és un format atractiu per optimitzar el gran cost del museu. Suposo que el proper gran pas serà millorar-ne la seva interacció digital in situ.

20110805-085712.jpg

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?