2012: Internet cada vegada més al mòbil

by Eduard Batlle Rispau on 9 gener 2012

L’inici d’un nou any sempre serveis per intentar esbrinar les tendències que s’imposaran. I pel que fa el sector de les TIC, el mòbil continuarà com a gran protagonista, amb el predomini de dues paraules clau: el cloud computing i la mobilitat. Cap gran novetat important, encara que suposarà la consolidació de l’smartphone com a referència de la mobilitat de les persones amb el canvi de tendència que el mòbil servirà més com a ordinador que com a telèfon. Posar milers i milers d’aplicacions a l’abast del consumidor suposa aquest canvi de tendència: xarxes socials més temàtiques, més i millor missatgeria, millors eines de localització, jocs de més qualitat i càmeres més potents. Tendències que marquen el canvi, amb noves aplicacions de referència com Instagram, WhatsApp i Foursquare, i que generen cada vegada més adeptes al canvi.La màxima facilitat per a l’usuari final.

Unes xifres per intentar entendre la transformació: hi ha 4,6 bilions de telèfons mòbils al món, més de 2 bilions d’usuaris d’internet, Facebook processa 10 terabytes de dades per dia, Google 24 petabytes i Twitter 7 terabytes. Per si algú dubtava del canvi de paradigma, de la Revolució Digital i de tanta i tanta transformació que està per venir, malgrat la saturació que genera aquesta allau d’informació. Però ja no podem oblidar que el futur és ara.

Música | Set Fire To The Rain # Adele

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: