La revista Esguard neix amb la Diada

by Eduard Batlle Rispau on 11 setembre 2012

M’hen alegro molt, moltíssim, del naixement de la revista Esguard, que té el mèrit de ser la primera en català per a iPad. Una publicació digital setmanal que surt amb l’esperit de la seva ànima, l’amic Germà Capdevila, company  d’El PuntAvui i que sempre ha cregut en el nou canal. En aquesta nova societat digital, líquida, hiperactiva i comdemnada a ser viral i global, Esguard mira el present pensant més en el futur. I és una satisfacció veure-ho i ser-hi com a columnista. Perquè Esguard té un sentiment identitari i d’esperit lliure, un ADN que el fa especial però també un target que ja s’adapta als nous temps. Idea fresca, cuinada a foc lent, però que es vol moure molt ràpid, sense lligams, i amb una estructura pensada per fer front a la reconversió laboral dels nous temps: “no estructures” i una redacció líquida.

Quan els mitjans tradicionals pateixen més que mai la crisi va… i neix una revista per a iPad per la Diada. Quina bona notícia! 11 de setembre de 2012 i el català, el dia de la gran manifestació a Barcelona, també fa un salt a l’era digital. La tablets l’acompanyaran en el seu camí i també els usuaris, que poden ser globals. I quin repte el de voler avançar-se al temps. Té merit. Així és que molts ànims Germà i molta sort!

Música | Monsieu Cousteau # Els Amics de les Arts

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: