La vida continua…

by Eduard Batlle Rispau on 1 Juny 2020

Eduard Batlle Blog Camins de Ronda s'Agaro?

La pandèmia de la COVID-19 ha deixat el seu pas per a la història. Un virus més que marcarà el nostre destí i, de moment, el més inesperat i letal de la nostra generació. La investigació, la recerca i la medicina han tornar de cop al centre de la nostra societat i malgrat la tragèdia, cal que no perdem la lliçó d’aquesta malaltia. El temps, és lògic, tornarà a posar les coses al seu lloc, especialment entre els joves, però el conjunt de la nostra societat ha de saber que necessitem reiniciar-nos i adaptar-nos ràpid als nous temps en plena era social, global i líquida. Perquè el virus pot tornar ràpid, a la mateixa tardor, i cal que estiguem preparats i tinguem els protocols que ara no teníem.

Mary Oliver: “El meu treball és estimar el món… És estar dempeus i aprendre a estar sorpresa”

I tot aquest desgast sanitària, econòmic i social només el podrem superar amb esforç, sacrifici, talent, constància i idees noves. Com en la crisi financera del 2007, que també va ser un shock. Encara que a una escala diferent ens va obligar a reinventar-nos. I una altra vegada aquell pensament de positivisme que necessitem i que una vegada més obliga a fer doble esforç a les pimes, que és el gran pes econòmic d’aquest país: “Ser optimista és molt fàcil.” Així és que som-hi malgrat els records de les vides que ens marcat i que mai tornaran com la de la mare.

Música | Don’t make me wait # Sting & Shaggy 

{ 3 comments… read them below or add one }

asmr https://0mniartist.tumblr.com Abril 10, 2021 a les 14:35 pm

Hi there are using Wordpress for your blog platform? I’m new to
the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding expertise to make your own blog?
Any help would be really appreciated! 0mniartist asmr

0mniartist Abril 12, 2021 a les 1:49 am

WOW just what I was searching for. Came here by searching for Blog asmr
0mniartist

bit.ly Abril 15, 2021 a les 6:02 am

Link exchange is nothing else except it is only placing the other person’s website link on your
page at proper place and other person will also do similar in favor of you.
asmr 0mniartist

Leave a Comment

Previous post:

Next post: