Quan el culpable s’autoinvestiga

Quina casualitat que el PP presideixi la comissió d’investigació sobre el presumpte cas d’espionatge a la Comunitat de Madrid. És un descrèdit més de la política,  que evidencia realment fins a quin punt es vol arribar en aquest escàndol intern al PP originat per la pugna pel control del partit entre els dos blocs alternatius al lideratge de Rajoy: els d’Esperanza Aguirre i els de Ruiz Gallardón. El parlament madrileny ha triat el diputat popular Benjamín Martín Vasco per presidir el grup que haurà de resoldre l’entrellat, que ha acabat manificat pels altaveus mediàtics de cadascun dels interessats: la presidenta madrilenya a través d’El Mundo i l’alcalde de Madrid, amb El País. I en el neutral Martín Vasco i vuit membres més caurà la responsabilitat de decidir què ha passat, just després que la també popular De Cospedal fes com el pretori Ponç Pilat i acabés demanant l’aigua per rentar-se les mans (i va prometre contundència). Un mort que es treu de sobre Rajoy per salvar el partit, però la guerra freda entre els aspirants continua i el PSOE, lògicament, espera que acabi amb sang i fetge per debilitar encara més a un partit cada vegada està més trencat i menys pendent de fer una oposició sòlida, a més d’evidenciar que no està preparat per retornar al govern. I just quan ho té més fàcil que mai.

Música / Más de cien mentiras # Joaquín Sabina

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?