Suport a Beppino Englaro

by Eduard Batlle Rispau on 11 Febrer 2009

Mentre la societat italiana, molt influenciada pel Vaticà, es troba dividida respecte el cas Eluana Englaro, el pare de la jove Beppino Englaro ha estat molt criticat i qualificat de “botxi” i “assassí” (crònica brillant de Miguel Mora a El País).  Ahir a la tarda em donava voltes la decisió del pare i després de veure com la seva filla ha estat disset anys en estat vegetatiu permanent, no crec que Beppino Englaro sigui ni un heroi, com defensen els laics, ni un criminal com consideren els corrents més conservadors del Vaticà i el govern de Berlusconi. Per sort i de moment, el fiscal de Triestre ha avançat que no veu “el menor indici de delicte en la mort d’Eluana”. I és la justícia qui ha de decidir mentre que cal respectar al màxim la llibertat a una mort digna i deixar d’instrumentalitzar el dolor d’una família. Els Englaro i l’equip mèdic mereixen guanyar aquesta lluita judicial, tot i que continuen patint la tragèdia moral després de la mort de la seva filla. I és injust.

Música / Thanksgiving # George Winston

{ 1 comment… read it below or add one }

Okky Desembre 12, 2015 a les 22:37 pm

As a United States Air Force veteran of the Korean Boondoggle,I was trianed in basic how to handle, use, maintain and service guns and other weapons and like ALL men and women veterans and those serving currently, we are considered capable of handling guns. Why is that not good enough for this liberal bunch of boobs in the other Washington?The second amendment GUARANTEES our freedom to own guns of all types. It is NOT a privilege, it is our RIGHT under the Constitution which ourso-called President and his stooges and crooks better read.Obama, Reid and Pelosi are the new THREE STOOGES.My wife (a former police officer) and I have held concealed weapons permits for 45 years in California and now Washington State.If my capabilities handling guns was good enough for the Air Force it certainly is now.The administration needs to be impeached and some of the crooks ahould be put in prison.I am a proud Conservative and American veteran.Wake up Washington, we’re coming after you in November.Donald J. Moyer,Tacoma, Washington.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: